We hebben 202 gasten online

Waarderende woorden voor blikopdewereld

Gepost in Blog

Gisteren kreeg ik van een bezoeker, een leerling van 5 VWO ergens in Nederland een mail toegestuurd met waarderende woorden voor www.blikopdewereld.nl en voor mij.

Het doet echt deugd als zo´n bericht wordt toegestuurd en maakt dat ik weer opnieuw alle energie krijg om met www.blikopdewereld.nl door te gaan.

Ik plaats het bericht hier, en noem niet de naam van degene die dit bericht mij toezond uit privacyredenen.

Blik op de wereld

Hallo Meneer Swaen,

Ik had mezelf beloofd dat ik bij weer een voldoende u zou mailen.

Inmiddels is het duidelijk dat ik volgend jaar over ga naar VWO 6 en daar hebt u wat geschiedenis betreft heel veel aan bijgedragen.

Toen ik in de bovenbouw terecht kwam was de overgang groot en omdat ik op een gegeven moment in tijdnood kwam (wegens drie proefwerken op een dag) kwam ik bij uw site terecht. In een woord: fantastisch.

Niet alleen, snapte ik de verbindingen veel beter, maar ook enthousiasmeerde de samenvattingen mij om het vak geschiedenis te leren.

Het is op dit moment zelfs mijn lievelingsvak, ik vind het erg interessant.

Ook zoek ik steeds meer achtergrondinformatie op, die we eigenlijk helemaal niet hoeven te leren, maar die ik gewoon uit ´hobby´ wil weten.

Ik sta op dit moment een 7.6 voor geschiedenis en daar ben ik heel erg blij mee, daarom wil ik u hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de samenvattingen.

Ik heb er heel erg veel aan en hoop dat u nog heel veel andere mensen op deze manier kan enthousiasmeren voor het vak geschiedenis. 

Een fijne vakantie toegewenst!

Met vriendelijke groet,

W.G.