We hebben 352 gasten online

Geschiedenis

Recensie 'Toen de wereld nog van ons was' Liz Kess...
28 jan 2022 10:18

Het boek is gebaseerd op het verhaal van de vader van de auteur. Op zijn oorlogservaringen. De vriendschap tussen Leo, Elsa en Max leidt in allerlei opzichten tot een confrontatie met het naziregime.  [ ... ]

GeschiedenisVerder lezen
Recensie 'Zwarte trots, witte schaamte? Over kolon...
20 juli 2020 09:29

Dit boek gaat over kolonialisme en het hedendaags racisme, over de botsing tussen de zwarte trots en de witte schaamte en is gebaseerd op meer dan dertig jaar persoonlijke ervaringen en studiewerk.   [ ... ]

GeschiedenisVerder lezen

Recensie 'Trading voor dummies' Roland Ulrich

Gepost in Geschiedenis

Trading psychologie voor dummies

In dit boek combineert de auteur de opwindende bevindingen van het moderne neurofinance- en bahavioral finance- onderzoek en cognitieve en systematische psychologie met zijn decennialange ervaring op de internationale financiële markten om zo beleggers te helpen om beter met hun geld om te gaan en met succes te beleggen op de financiële markten. Traden doet men voor de korte termijn en is een kostbare manier om aan je eigen persoonlijkheid te werken. Het menselijk brein is niet gemaakt om succesvol op financiële markten te opereren, De wetten van de beurs zijn in tegenspraak met onze natuurlijk aangeleerde denk- en gedragswijzen.

Daarom is het des te belangrijker dat je je handel systematiseert en vaste processen hanteert om jezelf te beschermen. Dit boek is geen theoretisch leerboek, maar een praktisch, populairwetenschappelijk boek met een adviserend karakter. Met voorbeelden leer je de psychologische grondbeginselen, zodat je ben opgewassen tegen de bijzondere eisen van de handel.

De modulaire structuur van het boek maakt dat je afzonderlijke delen van het boek onafhankelijk van elkaar kunt lezen. Het boek bestaat uit zes delen waardoor je makkelijk door het boek navigeert. Doel is mentale kracht op te bouwen om je hoofd bij het traden helder te houden.

Auteur: Roaland Ulrich.

Titel: Trading psychologie.

Uitgeverij: bbnc ISBN 9789045357669 € 24,99