We hebben 225 gasten online

Recensie 'Denken aan vrijdag' Nicci French

Gepost in Recensies

Denken aan vrijdag Nicci French

In dit 5e deel van de serie met als hoofdpersoon psychoanalytica Frieda Klein, van het schrijversechtpaar Nicci French, wordt de lezer opnieuw meegevoerd in een reeks ontwikkelingen die men niet voor mogelijk had gehouden. Als in de Thames het lichaam wordt aangetroffen van een vermoorde man, die al een tijdje in het water heeft gelegen, blijkt dat deze een polsbandje draagt met de naam Frieda Klein er op. Nadat Frieda Klein op opheldering wordt gevraagd, wordt haar verzocht of ze mee kan helpen de vermoorde man te identificeren. Tot haar grote schrik blijkt de vermoorde man haar oude geliefde Sandy te zijn. Al spoedig blijkt dat men Frieda er van verdenkt de hand te hebben gehad in zijn dood. Voor commissaris Bradshaw is het vanaf het begin af aan duidelijk dat zij de dader moet zijn.

Alleen was haar relatie met Sandy al anderhalf jaar geleden beëindigd. Toch wordt Frieda opgeroepen om zich te melden en dan besluit ze onder te duiken en zelf op onderzoek uit te gaan naar de werkelijke dader. Opnieuw een zeer spannende en onderhoudende thriller van het schrijversechtpaar.

Zie ook de recensies: Recensie 'Donderdagskinderen' Nicci FrenchRecensie 'Wachten op woensdag' Nicci FrenchRecensie 'Dinsdag is voorbij' Nicci French

Titel: Denken aan vrijdag

Auteur: Nicci French

Uitgeverij: Ambo/Anthos ISBN 9789026330704 € 16