We hebben 421 gasten online

Levenslang

Levenslang veroordeelde Cevdet Yilmas kreeg uitein...
12 mei 2021 09:33

Zie voor de achtergrond van de tot levenslang veroordeelde Cevdet Yilmas Hoofdstuk 5 van mijn boek de praktijk van de levenslange gevangenisstraf   ttps://www.blikopdewereld.nl/rechtspraak/levensl [ ... ]

Levenslang gestraftenVerder lezen
Levenslang veroordeelde Loi Wah C. na 33 jaar grat...
12 mei 2021 09:13

Maandag 10 mei 2021 De levenslang veroordeelde Loi Wah C. (62) heeft afgelopen week gratie gekregen van minister Dekker (Rechtsbescherming). De man, die vastzat voor de moord op vier gezinsleden in R [ ... ]

Levenslang gestraftenVerder lezen

Recensie 'Trading voor dummies' Roland Ulrich

Gepost in Geschiedenis

Trading psychologie voor dummies

In dit boek combineert de auteur de opwindende bevindingen van het moderne neurofinance- en bahavioral finance- onderzoek en cognitieve en systematische psychologie met zijn decennialange ervaring op de internationale financiële markten om zo beleggers te helpen om beter met hun geld om te gaan en met succes te beleggen op de financiële markten. Traden doet men voor de korte termijn en is een kostbare manier om aan je eigen persoonlijkheid te werken. Het menselijk brein is niet gemaakt om succesvol op financiële markten te opereren, De wetten van de beurs zijn in tegenspraak met onze natuurlijk aangeleerde denk- en gedragswijzen.

Daarom is het des te belangrijker dat je je handel systematiseert en vaste processen hanteert om jezelf te beschermen. Dit boek is geen theoretisch leerboek, maar een praktisch, populairwetenschappelijk boek met een adviserend karakter. Met voorbeelden leer je de psychologische grondbeginselen, zodat je ben opgewassen tegen de bijzondere eisen van de handel.

De modulaire structuur van het boek maakt dat je afzonderlijke delen van het boek onafhankelijk van elkaar kunt lezen. Het boek bestaat uit zes delen waardoor je makkelijk door het boek navigeert. Doel is mentale kracht op te bouwen om je hoofd bij het traden helder te houden.

Auteur: Roaland Ulrich.

Titel: Trading psychologie.

Uitgeverij: bbnc ISBN 9789045357669 € 24,99