We hebben 307 gasten online

Viervoudige moord oud-marinier Paul Spiekerman van Weezelenburg Deel 6

Gepost in Strafzaken

Grafmonument onthuld ter nagedachtenis van de familie Vromen

21-08-2005 bron L1


grafmonument fam Vromen kerkradeIn Kerkrade is een grafmonument onthuld ter nagedachtenis van de familie Vromen.

Voorafgaand aan de onthulling was er een eucharistieviering. Vier leden van de familie Vromen werden op 24 oktober 2003 in Kerkrade vermoord door ex-marinier Paul S. De man werd in hoger beroep veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf en TBS met dwangverpleging.

 

Paul S. trouwde in de gevangenis, op 24 mei 2006, met jeugdliefde

 

Paul S. is op 24 mei 2006 in het huwelijk is getreden met zijn jeugdliefde Petra.

Paul S. zit zijn gevangenisstraf van 20 jaar uit in de gevangenis de Geerhorst in Sittard

Marlies Heuts is enorm kwaad dat de moordenaar van vier van haar familieleden, Paul S., op 24 mei trouwt met zijn jeugdliefde Petra. Hij zit een celstraf uit van 20 jaar en krijgt daarna tbs. Heuts demonstreert buiten bij de gevangenis in Sittard tegen het huwelijk.

Viervoudig moordenaar trouwt in gevangenis

Paul S. is in de gevangenis van Sittard getrouwd met zijn jeugdliefde Petra. De ex-marinier vermoordde in 2003 vier leden van een gezin in Kerkrade.

Sober


S. zit een gevangenisstraf van 20 jaar uit. In oktober 2003 schoot hij in Kerkrade zijn ex-vriendin Daniëlla, haar broer Patrick en hun ouders José en Lei dood. De huwelijksvoltrekking had een sober, en zeker geen feestelijk karakter, zei ex-marinier Peter Bercx na afloop van de plechtigheid.

Demonstratie
Eén van de nabestaanden, Marlies Heuts, demonstreerde bij het complex met enkele vrienden tegen het huwelijk. Zij vindt het onverteerbaar dat S. feest viert, ondanks het leed dat hij aanrichtte. Heuts had een spandoek met daarop de tekst: "Onze familieleden liggen weg te rotten, hij viert feest in de bajes."

Verpesten
S.' nieuwe vrouw Petra veroordeelde de actie van Heuts. Zij vindt dat Heuts haar huwelijksfeest probeerde te verpesten. Om de pers te misleiden was ze incognito naar De Geerhorst gekomen.